Pëllumb Vela e fillon angazhimin si Drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës

Që nga dita e djeshme (28.03.2023), Pëllumb Vela si kuadër i ASH-së filloi me angazhimin si drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës.

“Të nderuar qytetarë,
Nga data 28.03.2023 jam emëruar Drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës.

Gjatë punës time synimi kryesorë do të jetë avancimi i shërbimit mjeksor ndaj pacientëve si dhe investime ne aparaturë mjeksore dhe infrastrukturën e Spitalit.

Dua të shpreh respektin timë për të gjithë ata që më përkrahën,ndihmuan dhe më besuan të udhëheq me këtë institucion të rëndesishëm”, ka shkruar Vela në profilin e tij në facebook.

Pëllumb Vela u emërua Drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës, pas shkarkimit të Amir Elezit-kuadër i Alternativës e cila edhe u largua nga Qeveria. /tetova1


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu