Ballina Etiketimet Infoshqip

Etiketim: infoshqip

Shqiptarët e Kumanovës të revoltuar për hapjen e pishinave në lagjen...

Sot në Kumanovë u bë inagurimi i Qendrës rekreative-sportive me sipërfaqe prej  6000 metër², me dy pishina olimpike një të hapur dhe një të...

Çiçakovski shpjegon arsyet se si erdhi deri tek lista me votues...

Kryetari I Komisionit Shtetwror Zgjedhor tw Maqedonisw, Aleksandwr Çiçakovski, ka shpjeguar arsyet sa I pwrket çështjes sw votimit nw Republikwn e Maqedonisw, ai ka...

Rikthehet Mr Elvis: Feja ime flet për paqe

Mr. Elvis një nga këngëtarët e mirënjohur shqiptar pas një pauze rikthehet me një këngë të kushtuar fesë Islame. Në këngën me titull “Im Muslim...

Kura mashkullore – çfarë të bëni në mëngjes, çfarë në mbrëmje

Si edhe shumica e meshkujve, me siguri vetëm laheni në mbrëmje, ndërkaq bëni dush dhe rruheni në mëngjes. Mbase herë-herë ndryshoni rutinën, mirëpo gjithmonë...