Ballina Etiketimet Meshkuj

Etiketim: meshkuj

Femrat në Maqedoni jetojnë më gjatë se meshkujt

Nga numri i përgjithshëm i popullsisë së Maqedonisë, 49.9% janë femra. Të dhënat e publikuara sot të Entit Shtetëror për Statistika (ESHS) tregojnë se...

Kura mashkullore – çfarë të bëni në mëngjes, çfarë në mbrëmje

Si edhe shumica e meshkujve, me siguri vetëm laheni në mbrëmje, ndërkaq bëni dush dhe rruheni në mëngjes. Mbase herë-herë ndryshoni rutinën, mirëpo gjithmonë...

Lajmet e fundit