Taravari në Ditën e mësuesit shqiptar: Kujtojmë përpjekjet titanike për shkollën shqipe, kontributin e iluministëve tanë për arsim

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët njëherit edhe kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari, sot përmbylli festën e Ditës së arsimit shqip me drekën e përbashkët tradicionale me veteranët e arsimit në Komunën e Gostivarit.

Kryetari Arben Taravari rikujtoi përpjekjet titanike për shkollën shqipe, kontributin mbinjerëzor të iluministëve tanë për arsim, shkencë dhe kulturë.

Mesazhi i tyre edhe në këtë kohë na jep forcë dhe kurajo që ta çojmë përpara misionin e shenjtë për më shumë dituri dhe dritë. Mësuesve tanë të nderuar dhe të gjithë punonjësve të arsimit, ua uroj festën e 7 Marsit, me dëshirat më të mira për suksese të reja në misionin e tyre të shenjtë, arsimimin dhe edukimin e brezave”, u shpreh kryetari Arben Taravari.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu