Të dënuarit e pafajshëm të rastit ”Monstra” tregojnë tmerrin e përjetuar në burg (VIDEO)

Sami Luta, Haki Aziri dhe Agim Ismailoviq kanë treguar për TV Shenja se çfarë maltretimi kanë vuajtur në burgjet e Maqedonisë për një akuzë që as që e kanë bërë.

Haki Aziri ka treguar edhe se në burg ka përgatitur edhe vrasjen e tij.

Ismailoviq ka treguar të gjithë procesin që nga arrestimi e deri në ditën e lirimit.

Sami Luta ka thënë se nuk e di as edhe pse ka qëndruar në burg për pesë vite. /Telegrafi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here