Tetovarët nuk besojnë që ka COVID-19, kërkojnë që me fotografi, emër dhe mbiemër ti shohin viktimat nga koronavirusi

Një pjesë e qytetarëve të Tetovës nuk besojnë aspak se ekziston koronavirusi. Njëri prej tyre thotë se kjo është propagandë, për t`u bindur tjetri kërkon që me fotografi, emër dhe mbiemër të publikohen njoftimet për të vd ekurit me koronavirus, i treti…

TV 24 me anë të kësaj kronike ju njeh me situatën absurde në Tetovë. Mosinformimi, padija, manipulimi, mosbesimi, mosrespektimi. mëria… të gjitha në një vend.

data-full-width-responsive="true">

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu