Ali Ahmeti sot vjen në Kumanovë

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe lideri Ali Ahmeti do të zhvillojnë një sere takimesh në komunën e Çairit, kurse gjatë ditës do të takohet edhe me banorët e Kumanovës ku është planifikuar edhe një tubim qëndror.

Aktivitetet e partisë në vijim:

13:00 – Debreshë, Gostivar – kryetari Ali Ahmeti do të zhvillojë takim me strukturën e vendit me të cilët do të bahkëbisedojë nga afër për më shumë tema.

13:00 – Tetovë – Shefi i Shtabit Komunal Zgjedhor i BDI-së në Tetovë, z. Xhevat Ademi i shoqëruar edhe nga kandidatët për deputet në Njësinë Zgjedhore 6, nga Dega e Tetovës, do të mbajë Konferencë për shtyp lidhur me Fushatën e deritanishme parazgjedhore.

Aktivitetet e kryetarit Ali Ahmeti:

13:00 – Çair, Shkup – kryetari Ali Ahmeti do të zhvillojë takim me pensionistët me të cilët do të bahkëbisedojë nga afër për më shumë tema.

17:00 – Kumanovë – Kryetari Ahmeti do të vazhdojë takimet në Kumanovë ku ka planifikuar një sërë aktivitetesh dhe takime me grupe të ndryshme interesi.

18:00 – Kumanovë – Kryetari Ahmeti vazhdon takimet nëpër Kumanovë ku do të vazhdojë takimet me banorët e kësaj ane.

19:30 – Kumanovë – Aktivitetet e ditës, z. Ahmeti do ti përfundojë poashtu në Kumanovë ku është organizuar një tubim qendror para banorëve të kësaj ane.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu