Gruevski fillon lojën opozitare

VMRO-DPMNE vlerëson se LSDM-së i interesojnë vetëm masat populiste dhe jo projektet të cilat japin rezultate afatgjate.

“Kjo qeveri nuk është reformuese por anti-reformuese. Qeveria anti-reformuese e LSDM-së në vend që të fillojë me rritjen e pagave, pensioneve dhe rritjen e ekonomisë, mandatin e filloi me projekte shfuqizuese dhe paralajmërime për bllokime tjera. Këto masa nuk përputhen me jetën më të mirë të cilën ato e premtonin.

Sipas VMRO-DPMNE-së përderisa populli pret premtimet për rritjen e pagave dhe pensionve LSDM po defokuson ato me gënjeshtra të zeza dhe propagandë destruktive kundër VMRO-së.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu