Ja kush do të udhëheqë me MPB-në dhe Ministrinë e punës dhe politikës sociale deri në qeverinë e re

Kjo është e paraparë me marrëveshjen e arritur ndërmjet partive politike. Kjo nënkupton se Frosina Tashevska-Remenski dhe Oliver Spasovski nuk do të jenë ministra më tej.

Funksionin e ministrave në ministritë e udhëhequra nga këta kuadro të LSDM-së, deri në krijimin e qeverisë së re, duhet ta marrin zv. ministrat e tanishëm, pra Agim Nuhiu dhe Ibrahim Ibrahimi./Telegrafi/


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu