Shkupi dhe Kumanova me ajër më të ndotur në Maqedoni

Në Shkup niveli i ajrit të ndotur është i përmasave më të mëdha, më posht e keni listën se në cilin qytet është ajri më i ndotur.

Sipas matjeve të fundit të Ministrisë për ambientin jetësor:

Rektorat – 137 PM10
Qendër – 177 PM10
Lisiçe – 209 PM10
Karposh – 149 PM10
Milladinovc – 157 PM10
Tetovë – 147 PM10
Kavadar – 170 PM10
Kumanovë – 195 PM10
Ajri më i pastër është në Lazaro Pole me 2 PM10 dhe Gazi Babë 78 PM10.
Këtu mund ta shihni nivelin e ndotjes së ajrit për çdo qytet


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu