Ky pritet të jetë kandidati i BDI-së për Çairin (VIDEO)

Në Televizionin Nova, dhe në emisionin “Studio e Hapur”, mysafir ka qenë drejtori aktual i shtëpisë së shëndetit në Shkup Besim Koka, i cili përpos që dallohet për punën e tij të zellshme, dhe shumë përkushtuese, dhe profesionale për qytetarët e Shkupit, dhe posaçërisht për shqiptarët. Ai dhe emri i tij ka filluar kohëve të fundit në koluaret politike të lakohet edhe si kandidat i mundshëm për kryetarë të Komunës së Çairit.

Por para se ta zbardhë këtë aktualitet politik, Koka në emision ka shpjeguar për të arriturat e institucionit “Shtëpia e Shëndetit” – Shkup, të cilën e udhëheqë Koka tash e 5 vite.

Ai ka treguar se me ardhjen e tij në krye të këtij institucioni, janë bërë ndryshime të mëdha, në shëndetësi, nga të cilat më së shumti janë prekë dy poliklinikat ajo e Çairit, dhe ajo e Bit Pazarit, në të cilën marrin shërbime shumica dërmuese pacientë shqiptarë.
“Brenda këtyre 5 viteve është bërë një revolucion I madhe në shëndetësinë, dhe në poliklinikat në Shkup, e posaçërisht në poliklinikat e Çairit dhe asaj të Bit Pazarit, ku shumica dërmuese e pacientëve të cilët marrin shërbime janë Shqiptarë. Sepse në këto poliklinika është ndarë një shumë e madhe e mjeteve financiare në sjelljen e aparaturave të cilat janë në shërbim të qytetarëve”, ka pohuar Koka.

Në pyetjen se a ka mundësi që qytetarët shqiptarë të Çairit, ta shohin Besim Kokën për kandidat të mundshëm të BDI për kryetarë të Komunës së Çairit, kur kryetari i deritanishëm është larguar nga mundësia e ri-kandidimit për një mandat të katër Koka ka pohuar:

“Mendoj se ajo është një vendim që ju takon organeve më të larta partiake, që duhet të vendosin për këtë çështje, dhe ajo nuk varet nga unë”, pohoj Koka.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu